Site Overlay

Z!NG & SW!NG vs COVID19

Een nieuw programma in deze tijd?! Wat ons betreft nog steeds een volmondig “JA”!

Natuurlijk waren wij al een tijdje bezig met de voorbereidingen, maar we willen toch graag dit nieuwe programma aanbieden in deze onzekere tijd. Waarom? Omdat het super belangrijk is om toffe dingen te kunnen blijven doen, samen met de kids. En in tijden van toenemende druk op de maatschappij is het des te belangrijker om muziek te blijven maken en te zingen en te dansen en al het andere even te kunnen vergeten. Daarnaast is het, zeker nu, van groot belang om extra fit te blijven, zowel fysiek als mentaal. En laat zingen en swingen daar nou net super veel aan bijdragen…!

10 weken vooruitkijken is nog steeds onmogelijk, maar we begrijpen de onzekerheid die meespeelt. Daarom willen wij vanuit Z!NG & SW!NG meedenken als er zich onverhoopt een situatie voordoet, waarin je bijvoorbeeld twee weken in quarantaine zou moeten en dus niet aanwezig kan zijn in de lessen. We hopen dan ook dat dit je er niet meer van zal laten weerhouden om je in te schrijven en lekker mee te doen met dit nieuwe toffe programma.

In de ruimten waar de lessen worden gegeven, wordt voldoende geventileerd op de juiste manier. Ook zijn de ruimten groot genoeg voor de groepen die welkom zijn bij ons. Ook de hygiëne maatregelen worden in acht genomen en die anderhalve meter komt alleen maar goed uit als je een beetje comfortabel wilt bewegen!

Van Z!NG & SW!NG en doe maar mee, van 1 en 2 en hoplatee…!

Scroll Up