Site Overlay

Uitnodiging deelname videoclips Z!NG & SW!NG

Beste ouders van de leerlingen van Theatrique,

Graag stellen wij ons even aan u voor: wij zijn Stephan Weeda (wellicht al bekend voor jullie) en Irene Versluis van het splinternieuwe programma ZING & SWING, wat in september in première gaat. ZING & SWING is een live muziekprogramma waarin je niet alleen muziekles kan volgen, maar we alle disciplines gaan gebruiken, dus ook dans en theater, begeleid door live muziek en zang. In 10 weken tijd willen we een muzikaal verhaal met jonge kinderen gaan maken en beleven. Dit programma zal voor het eerst te volgen zijn bij ToBe in het Energiehuis in Dordrecht.

De lessen zijn niet alleen live, maar er wordt ook een beschermde digitale omgeving beschikbaar gesteld voor leerlingen, waarbij zij de liedjes en bewegingen ook thuis kunnen oefenen. Deze omgeving komt op de website van ZING & SWING en op de homepage zal een clipje komen om een algemene indruk van het programma weer te kunnen geven.

Om deze videoclips te maken, werken wij samen met Theatrique, omdat wij hebben gehoord dat hier een jonge enthousiaste musical- en theatergroep is, die het misschien wel heel leuk zou vinden om in een echte videoclip te kunnen verschijnen. De persoonlijke video-uitnodiging voor uw dochter of zoon staat klaar op: www.zingenswing.nl/uitnodiging

Zou jullie ster het fantastisch vinden om mee te zingen en swingen? Dan kun je hem of haar opgeven via de brief of digitaal via de invulvelden hieronder, dan nemen we contact met je op om verdere informatie uit te wisselen. Inschrijven kan tot 1 juli. Wellicht overbodig maar wel verplicht om te melden: bij deelname van jullie dochter of zoon ga je akkoord met beeld- en of geluidsmateriaal waarop jullie kind zien en/of te horen is, dit mag gedeeld worden via diverse communicatiekanalen. Uiteraard gaan we hier zorgvuldig mee om.

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij, want we kunnen niet wachten om aan de slag te gaan!

Met muzikale groet,

Stephan Weeda en Irene Versluis

Contactgegevens voor meer info: info@ivMuziek.nl of 0612663769

    *alle velden zijn verplicht

    Ik ga akkoord met het bovengenoemde AVG-deel*

    Scroll Up