Site Overlay

Overzicht Z!NG & SW!NG Reeksen

Z!NG & SW!NG Reeks 1: Soms heel klein, maar toch heel groot

Soms heel klein, maar toch heel groot gaat over een kleine muis die graag een voorstelling zou willen geven, maar er is een klein probleem, want mensen kunnen Muis niet zien. Daarom gaat ze een avontuur aan en vindt ze andere dierenvrienden die graag met haar mee zouden willen doen. Dat gaat alleen niet zo maar, want de dieren hebben allemaal iets wat ze moeten overwinnen. Zo schaamt de leeuw zich voor zijn harde gebrul, durft de papegaai niet meer te vliegen en is de krokodil al zijn tanden én zijn kunstgebit kwijt… Door elkaar te helpen met zingen en dansen, worden ze steeds beter en komen ze uiteindelijk tot een mooie voorstelling, waarbij iedereen een rol heeft waarin de talenten geshowd kunnen worden!

Luister hier naar een impressie van de liedjes die horen bij deze reeks.

Z!NG & SW!NG Reeks 2: Dit ben ik!

Hé slaapkop, word eens wakker…! Er is een mooie nieuwe dag: de zon schijnt al lang. Kom, hup je bed uit! Trek je mooiste glimlach aan en begin de dag met een dans! Eerst nog even goed al je witte tanden poetsen en vergeet ook je achterste kiezen niet. Helemaal fris en fruitig? Dan, als een speer naar beneden! Je bent er helemaal klaar voor. Niet…?

Wat sta je nou te wiebelen? Moet je nodig plassen? Kom op, snel dan, voordat je het in je broek doet… O nee, o nee, zit de wc deur nu ook nog op slot? Oeps, dat scheelde heel weinig. Hé maar wacht eens even…, was er niet iets heel speciaals vandaag? Volgens mij is het een hele bijzondere dag…!

Z!NG & SW!NG Compilatie audio

De nieuwe reeks van Z!NG & SW!NG gaat over jou!