Site Overlay

Hoe voel ik mij vandaag?

Hoe voel ik mij vandaag? Dat is een goede vraag!
Tijdens de lessen van deze reeks staan we stil bij onze emoties. Emoties komen en gaan de hele dag door. Soms is het reguleren ervan best een uitdaging. Laten we eerlijk zijn; het leren herkennen en het benoemen van verschillende emoties helpt niet alleen peuters en kleuters, maar ook de naaste omgeving!
Zingen, muziek maken en dansen zijn onlosmakelijk verbonden met ons gevoel. Daarom vonden we het hoog tijd om hier een super leuke reeks van te maken, waarbij we beginnen met een dubbele knoop…

We leren nieuwe liedjes, waarin we onze gevoelens kunnen herkennen, we doen verschillende muzikale spellen die passen bij de emotie van de les en van de muziek, we bespelen diverse instrumenten op een manier die peuters en kleuters leren begrijpen en daar worden we blij van!

Benieuwd naar de liedjes die we gaan leren? luister hieronder naar de compilatie

Compilatie liedjes – Hoe voel ik mij vandaag

10 lessen incl. voorstelling