Site Overlay

Dit ben ik!

Hé slaapkop, word eens wakker…! Er is een mooie nieuwe dag: de zon schijnt al lang. Kom, hup je bed uit! Trek je mooiste glimlach aan en begin de dag met een dans! Eerst nog even goed al je witte tanden poetsen en vergeet ook je achterste kiezen niet. Helemaal fris en fruitig? Dan, als een speer naar beneden! Je bent er helemaal klaar voor. Niet…?

Z!NG & SW!NG Compilatie audio

Wat sta je nou te wiebelen? Moet je nodig plassen? Kom op, snel dan, voordat je het in je broek doet… O nee, o nee, zit de wc deur nu ook nog op slot? Oeps, dat scheelde heel weinig. Hé maar wacht eens even…, was er niet iets heel speciaals vandaag? Volgens mij is het een hele bijzondere dag…!

De nieuwe reeks van Z!NG & SW!NG gaat over jou!

Maar wat doe jij eigenlijk allemaal op een dag? Buitenspelen met je vriendjes en vriendinnetjes misschien? Opruimen! Dat vindt jij vast ook het allerleukste om te doen…?! Ben jij een sloddervos? Of juist een pietje precies? En weet jij eigenlijk al waar je woont? In welk land en in welke straat? Of zou je eigenlijk liever in een ander land willen wonen? Hoe dan ook, het is een drukke dag en daar word je best wel moe van, dus lekker onder de wol met je allerliefste kroel, totdat er weer een streepje zonlicht naar binnen kruipt. Dan begint er weer een nieuwe dag.

Maar hoe klinkt dat eigenlijk als je wakker wordt? En hoe zou zo’n vrolijk goedemorgen-dansje er dan uit kunnen zien? Dat zijn nou juist dingen die je gaat ontdekken in deze Z!NG & SW!NG reeks! Doe je met ons mee?

Kijk op de website van ToBe.nl voor het actuele aanbod